keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

The God OF Death will arrive to Joensuu Kawacon 29-30.6 eli ihan meidän kaikkien tuntema kuolema vain.

Iltapäivää rakkaat lukijat täällä trollaan jälleen uutta kuoleman jännittävää sivua sivua teidän iloksenne kirjoittelee pullan tuoksuinen mansikka mummo...


Tähän mennessä olen pistänyt tilaus työn oc- cossini viikatteesta vetämään. Koska en proppeja osaa rakentaa ,niin että ne olisivat edes rumia...kaunista ei edes mainita.
*joo joo opettele saatana rakentamaan sanotte..  ----- >**vinkuu nurkassa**
(mut..mut se on ehkä koottava viikate .Kuolema kokoaa viikatteen paikanpäällä :D


Nyt tuhrustan suunnitelma mallia kuoleman kaavusta paperille, ja piirrän kaavat niiden pohjalta. Huppu on pakollinen , naaman vetäisin kylmän viileästi pimentoon mustalla jousto kankaalla ,jonka alle tahdon piilottaa pienet punaiset ledivalot silmien kohdalle.. Ideana olisi :alle kallomainen maski alle ,joka tuo muotoja.. ,mutta idea on vielä hautaamossa harkinnassa...
Voi sitä raukkaa joka vilkaisee huppuni alle. aiheuttaa väristyksiä jo nyt ,vaikka raaka versio vielä onkin , mutta sehän siinä on ideana kuolema piilotetaan tässä yhteiskunnassa vanhainkoteihin ja sairaalaan jtn tuon tän herran kawaconiin :D .
(ja vilkuilen vissiin hupun altakin välillä ,tai saattaa kuolema törmäillä päin seinää).ja kipinkapin kaavoja piirtämään.. ..En jaksa suunnitella kenkiä kukaan ei edes huomaa..
TAi
Sitten vain yksinkertaisesti ,jotkut kengät OMpelen.. joo ..Mä ompelen kengät cosplay love.love love

.......................................

(((( haaveilee jo Raidenista märkäpuvussa eiku.....animecon....eiku. märkäkalsarit....ei , ei kun siis ,ei saa vielä Raiden.. ))) ..

AHH kahvitauko virkistää mielenpaheita ja edistää sielutomuutta...

-Onneksi parkkitilaa on ja uskallan vaihtaa kamat auton takana stripaten...
Koska cossaajan pitää osata mitä uskomattomampia juttuja yksi niistä on pika strippausta auton takana ja radio täysillä eikun siis...anteeksi.........

(tai ...hmm..juuri niinhän se menee xD ..)

pahoittelen kuvia laittelen vasta kun aloitan ompelu hommat, luonnokset paperilla on niin rumia ,etten kehtaa julkaista.
eli tässä viikon tai puolentoista viikon sisään tulee seuraava päivitys :D
 -jenzki kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

you may leave me a feedback :D